Tre tält
27 Apr

Barnteater: Breath in the wild

Evenemang Dans

Dansföreställning av Koreograf Shiraz Amar. I samarbete med DANSiSTAN/CIRKUSiSTAN. Från 5 år. Längd 45 minuter. Kostnadsfria biljetter finns här på sidan från 20 april.

Kostnad och information om anmälan

Kostnadsfritt

Arrangör

Järfälla kommun (Järfälla kultur)

Information

Järfälla kulturscen, Mälarvägen 2, 177 41 Järfälla

Beskrivning

Något vi aldrig sett! Tält som dansar, tält som rör sig, tält som svävar, kramas, tält som busar, tält som är galna, tält som är ledsna och glada – i takt med discomusik. Det är spännande och galet – här får barnen skratta, kommentera och röra sig.

Breath in the wild är en samtida dansföreställning som bjuder in både unga och vuxna på en absurd rörelseresa om transformation. Vad är egentligen en dansande kropp? Och hur kan vi uppfatta olika objekt som rör sig i mänskliga mönster med fantasifulla former. Genom komik och populärkultur leker dansföreställningen med hur publiken uppfattar saker och ting.

Vad är dans? Dans kan vara allt, lika gärna tre dansande tält. Tältens rörelser lockar barnpubliken till att kommentera och skratta – en både spännande och lite läskig upplevelse. Är det djur, monster, människor, marsvarelser, insekter – eller vad? Det är fritt fram för fantasin.

En dansföreställning som med humor ställer frågor om hur man i dans kan gestalta glädje, bus och sorg med ett dansande tält.

Koreografi: Shiraz Amar
Medverkande dansare: Love Andersson, Jennie Berglsi and Molly Engblom
Musik: C+C Music factory ft. Freedom Williams, Bee Gees
Foto: Nils Gunnars

En föreställning med stöd av Kulturhuset Dieselverkstaden, Konstnärsnämnden och Nacka kommun.

Tid och datum (<% occasionResult.length %>)

Lördag 27 April 12.00 - 12.45