Tjej styrketränar
09 Dec

Kvinnoträning

Evenemang Sport

Vi har träningspass speciellt för kvinnor. Vårt träningssätt är baserat på funktionell träning där vi använder oss av egen kroppsvikt, gummiband samt redskap.

Kostnad och information om anmälan

Kostnadsfritt

Arrangör

Kulturföreningen Kämparglöd

Information

Tallbohovskolans gymnastiksal, Snapphanevägen 17, 177 34 Järfälla

Beskrivning

Vi erbjuder träning för mammor och kvinnor från 16 år. Vi tror att det är av avgörande. Verksamheten välkomnar alla men den huvudsakliga målgruppen mammor, kvinnor från 16 år och personer i utanförskap, med begränsad ekonomi och begränsade möjligheter till tillträde till liknande träning. Kvinnoträningen riktar sig specifikt till kvinnor och deras fysiska och hälsomässiga behov.

Det inkluderar olika träningsformer såsom styrketräning och konditionsträning som är anpassad för att möta kvinnors mål och preferenser. Vi fokuserar också på specifika områden, till exempel kroppsstyrka, kärnträning och träning för att stärka hela kroppen. Övningarna är enkla och anpassas efter gruppen.

Träningsformen ger även en lagkänsla, starkt psyke, moral, kämparanda, förtroende som ger
ökad motivation, energi samt självförtroende. Vårt träningssätt är baserat på funktionell träning där vi använder oss av egen kroppsvikt, gummiband samt redskap. Kvinnoträning är en bra träningsform för dig som behöver gå ned i vikt, vill hålla dig i form, bli starkare eller bara underhålla kroppen med bra träning.

Vi kommer även prata om kost och om vad och hur vi ska äta för att nå våra mål. Vi vill att alla ska kunna hitta sitt sätt att äta hälsosammare och få en sundare livsstil. Alla kan vara med, van som ovan! Ingen anmälan behövs, det är drop-in.

Tid och datum (<% occasionResult.length %>)

Lördag 9 December 13.30 - 14.30
Söndag 10 December 12.30 - 13.30
Lördag 16 December 13.30 - 14.30
Söndag 17 December 12.30 - 13.30

Start: 9/9 – 17/12-23 Dagar & tider: Lördagar 13:30-14:30 Dagar & tider: Söndagar 12:30-13:30 Plats: Tallbohovskolans gymnastiksal