Logo Järfälla kampsportklubb

Järfälla kampsportklubb

Föreningar Idrottsföreningar

Järfälla kampsportklubb erbjuder thaiboxning och brasiliansk jiu-jitsu, både med och utan traditionell dräkt, och har klasser som välkomnar deltagare på alla nivåer av erfarenhet och färdigheter. Sedan vår etablering år 2017 har vi kontinuerligt förfinat och utökat vår träningsverksamhet för att

Järfälla kampsportklubb erbjuder thaiboxning och brasiliansk jiu-jitsu, både med och utan traditionell dräkt, och har klasser som välkomnar deltagare på alla nivåer av erfarenhet och färdigheter.

Sedan vår etablering år 2017 har vi kontinuerligt förfinat och utökat vår träningsverksamhet för att bäst möta våra medlemmars behov. För närvarande håller vi klasser i thaiboxning, brasiliansk jiu-jitsu och grappling. För dem som föredrar träning på egen hand, erbjuder vi också ett välutrustat gym med roddmaskiner och cyklar. Dessutom erbjuder vi pt-pass med en personlig tränare för helt privat träning.

Thaiboxning är en intensiv och fysiskt kampsport som kombinerar slag, sparkar, knän och armbågar. Träningen fokuserar på att utveckla styrka, kondition, smidighet och teknik, samtidigt som den främjar disciplin och mental skärpa.
Brasiliansk jiu-jitsu och grappling är en kampsport och självförsvarskonst som fokuserar på markkamp och lås-tekniker. Träningen innefattar lärande och tillämpning av grepp, brottning och submission för att kunna kontrollera och övermanna en motståndare, även om den är större eller starkare.

Vår klubb välkomnar deltagare från sex års ålder och uppåt, och vår medlemsbas sträcker sig över ett imponerade åldersspann, med våra mest seniora medlemmar som når upp mot 60 år. Oavsett om du är nybörjare, motionär eller elitutövare, strävar vi efter att erbjuda en träningsmiljö som är både stödjande och utmanande. Vår träning är flexibelt utformad för att du alltid ska kunna anpassa intensiteten efter dina egna förutsättningar och målsättningar.
För de som är intresserade av tävlingar, finns det gott om möjligheter att delta då vi aktivt deltar i BJJ- och thaiboxningstävlingar på regelbunden basis.

Varmt välkommen att bli en del av vår gemenskap och börja din träningsresa med oss!