Tipsa om ett evenemang!

Obs! Under sommarveckorna 29-30-31 kan det ta extra lång tid innan ditt evenemang blir publicerat, på grund av semestrar. Har du evenemang som sker i augusti så skicka gärna in material så snart som möjligt.

Här finns det möjlighet för föreningar och arrangörer att kostnadsfritt publicera kommande evenemang via vår hemsida. Efter publicering visas evenemanget under Evenemang. En förutsättning är att arrangemanget äger rum i Järfälla kommun och riktar sig till allmänheten (kommuninvånare och besökare) för att marknadsföra eventet. Järfälla kommun förbehåller sig rätten att neka publicering av evenemang där innehållet inte är lämpligt (estetik, språk- eller bildbruk, stötande, rasistiska, kränkande eller på andra sätt olämpligt material). Vi förbehåller oss rätten att omformulera och/eller radera inlägg. Redaktionen har rätt att anpassa och ändra inskickad bild samt att byta eller lägga till bild. Vid eventuella frågor, kontakta oss gärna.
Att tänka på:

Rubrik
Sätt en rubrik evenemanget.

Ingress
Lägg in den information som är mest relevant för evenemanget. Undvik att skriva i "vi- form".

Bild
Se till att bilden har en bra upplösning. Här rekommenderar vi 1000 x 750 pixlar och helst ingen text i bilden. Bildstorleken skall vara cirka 2 MB (megabyte). Endast bilder du äger själv eller ha fått fotografens godkännande att använda får publiceras. Tänk även på GDPR - det vill säga att personen på bilden måste ha godkänt bilden för publicering, gärna skriftligt.

Rättighet att använda bilden
Du måste ha rätt att använda bilden du lägger upp med evenemanget. Det är du som arrangör som ansvarar för att du har rätt att använda bilden. Det är därför viktigt att du skriver in fotografens namn efter du har laddat upp bilden. Har du inte rättigheterna för användandet av bilden riskerar du kostsamma påföljder.

Ändrat eller inställt evenemang?
Om ditt evenemang ställs in eller ändras så är det viktigt att du som arrangör meddelar oss så att vi kan ändra informationen.

Skapa ditt evenemang

Please add event name
Emojis och text som ej är tillåten kommer tas bort
Please add event introduction
Emojis och text som ej är tillåten kommer tas bort

Platsinformation

Please provide a valid address.
Please provide a valid postal code.
Please provide a valid city.

Information och anmälan

Kostnadsfritt


När är evenemanget

Reccurring days
Datum Starttid Sluttid Varaktighet Flera tillfällen Aktion

Please add dates for your event


Evenemangskategori


Ålder


Kontaktinformation


Bild(er)

Please provide one or multiple images.
Total bilduppladdningsstorlek: 0Kb


PDF

Please provide a valid PDF file.
Total PDF upload size: 0Kb


There is some errors. Please fix them and try again