Tipsa om ett evenemang!

Här finns det möjlighet för föreningar och arrangörer, via länken ovan, att kostnadsfritt publicera kommande evenemang via vår hemsida. Efter publicering visas evenemanget under Evenemang. En förutsättning är att arrangemanget äger rum i Järfälla kommun och riktar sig till allmänheten (kommuninvånare och besökare) samt att bild bifogas, för att marknadsföra eventet. Järfälla kommun förbehåller sig rätten att neka publicering av evenemang där innehållet inte är lämpligt (estetik, språk- eller bildbruk, stötande, rasistiska, kränkande eller på andra sätt olämpligt material). Vi förbehåller oss rätten att omformulera och/eller radera inlägg. Vid eventuella frågor, kontakta oss gärna.

Att tänka på:

Rubrik
Sätt en rubrik som skapar nyfikenhet för besökaren (skriv ej rubriker bara med versaler). Det ska finnas en anledning till att man ska klicka vidare för att läsa mer. När läsaren klickar sig vidare så måste övrig text ha ett innehåll som motsvarar rubriken.

Viktigaste först
Börja med det viktigaste först. Börja med att lägga in det mest relevanta om evenemanget i ingressen. Då är störst chans att fånga besökarens intresse för just ditt evenemang. Viktigt att tänka på också är att inte skriva i "vi" form.

Rättstavat?
Innan du skickar in ditt evenemang. Kolla en extra gång så att stavningen är rätt!

Bild
En bild säger mer än tusen ord, för att publicera ett event är det krav på minst en bild. Se till att bilden är relevant för evenemanget och har en bra upplösning. Här rekommenderar vi 1000 x 750 pixlar och helst ingen text i bilden. Bildstorleken skall vara cirka 2 MB (megabyte). Endast bilder du äger själv eller ha fått fotografens godkännande att använda får publiceras. Tänk även på GDPR - det vill säga att personen på bilden måste ha godkänt bilden för publicering, gärna skriftligt.

Rättighet att använda bilden
Du måste ha rätt att använda bilden du lägger upp med evenemanget. Det är du som arrangör som ansvarar för att du har rätt att använda bilden. Det är därför viktigt att du skriver in fotografens namn efter du har laddat upp bilden. Har du inte rättigheterna för användandet av bilden riskerar du kostsamma påföljder.

Ändrat eller inställt evenemang?
Om ditt evenemang ställs in eller ändras så är det viktigt att du som arrangör meddelar oss så att vi kan ändra informationen.

Skapa ditt evenemang

Please add event name
Emojis och text som ej är tillåten kommer tas bort
Please add event introduction
Emojis och text som ej är tillåten kommer tas bort

Platsinformation

Please provide a valid address.
Please provide a valid postal code.
Please provide a valid city.

Information och anmälan

Kostnadsfritt


När är evenemanget

Reccurring days
Datum Starttid Sluttid Varaktighet Flera tillfällen Aktion

Please add dates for your event


Evenemangskategori


Kontaktinformation


Bild(er)

Please provide one or multiple images.
Total bilduppladdningsstorlek: 0Kb


PDF

Please provide a valid PDF file.
Total PDF upload size: 0Kb


There is some errors. Please fix them and try again