Vi ses i himlen
07 Nov

Vi ses i himlen

Evenemang Föredrag

Från 195 kr

Kämpar du - eller någon du känner, med psykisk ohälsa? Känner du igen känslan av skam och rädsla? Eller lider du i tystnad, känslomässigt isolerad eller känner dig ensam och osynlig för omvärlden?

Kostnad och information om anmälan

Vuxna: 335kr, Ungdom t.o.m. 18 år: 195kr

Arrangör

Niclas Aronsson

Information

Mälar­vägen 2, 17741 Järfälla

Beskrivning

Niclas Aronsson har varit där. Han satt med självmordsmeddelandet i sin hand, redo att avsluta sitt liv. Från det ögonblick har han idag tagit sig igenom den mörka tiden och är en oerhört respekterad och flitigt bokad föreläsare inom ämnet.

Höjdpunkter från föreläsningen:
- Få en djupare förståelse för psykologin som driver skam, skuld och stigmat kring psykisk ohälsa.
- Ta del av verktyg och strategier som kan göra en verklig skillnad i din egen resa (eller någon närståendes) mot välmående och bättre självkänsla
- Få verktyget K.A.S - skillnaden som gör skillnaden för både dig själv och hela din omgivning!

För vem?
Den här föreläsningen är för alla som har berörts av psykisk ohälsa - både personligen, i sin närhet eller professionellt i sitt yrke. Du kommer att kunna relatera till stora delar av hela föreläsningen och av Niclas berättelse samt få med dig verktyg som kan appliceras i din vardag eller yrkesliv.

Om Niclas:
Niclas Aronsson är inte bara en inspirerande föreläsare som har lockat över 15 000 personer till sina föreläsningar senaste året, utan är också en erfaren terapeut inom psykisk ohälsa och beroendeområdet. Med en bakgrund inom idrotten på elitnivå och över 10 års egen erfarenhet av psykisk ohälsa, erbjuder han en unik insikt och konkreta verktyg för att hantera och övervinna tystnadskulturen omkring oss i vardagen!

Tid och datum (<% occasionResult.length %>)

Torsdag 7 November 18.00 - 20.20

Inkl. paus 20 min